Nytt band marknadsför kommande stadsdel med musikvideo

I Värtahamnen i Stockholm ska en helt ny stadsdel byggas. För att locka intresse kring bygger släpper de en musikvideo med bandet The Magnettes.

Att marknadsföra nya byggprojekt blir allt viktagare. Särskilt genom att locka intressenter med hjälp av musik och kultur. I fjol återvände exempelvis Oskar Linnros till Sundbyberg för att marknadsföra den nya stadsdelen Umami Park i Hallonbergen.

Nu har Värtahamnen i Stockholm valt anlita den unga och hajpade duon The Magnettes för att berätta om byggplanerna som väntas stå färdiga år 2022. Kristina Alvendal är beställare på organisationen Fastighetsägarna i Värtahamnen:

– Vi ville testa ett nytt grepp och tycker att The Magnettes personifierar vad Värtahamnen ska bli. Det är ett område som är öppet för alla typer av livsstilar och människor, som rymmer storstad och landsort i ett. Det är nattliv blandat med friluftsliv, familjebadplats bredvid exklusiv krog, säger hon i en kommentar.

Kampanjen kommer att synas digtalt och i sociala medier. Byrån om ligger bakom är Miltton Labs.

https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/06/15/nytt-band-marknadsfor-kommande-stadsdel-med-musikvideo/?cn=bWVudGlvbg%3D%3D