Jag börjar blogga på improveme.se

I dag börjar borgarrådet Kristina Alvendal (M) att blogga på hälso- och skönhetshemsidan improveme.se

– För mig som politiker känns det spännande att finnas på en hemsida dit tusentals engagerade kvinnor söker sig varje dag. Den som följer min blogg kommer att få titta in bakom kulisserna i Stadshuset och läsa om arbetet i maktens korridorer, säger borgarrådet Kristina Alvendal (M).

– Kristina Alvendal är en färgstark kvinna med ett oerhört intressant jobb. Jag är övertygad om att hennes blogg kommer bli mycket uppskattad av våra läsare, säger Daniel Nyhlén, chefredaktör för improveme.se.

– Jag tror att jag kan motbevisa en del förutfattade meningar om vad vi politiker egentligen sysslar med på dagarna. Mängder av möten med intressanta och engagerade människor blir det i alla händelser, två dagar är aldrig varandra lika när man jobbar i politiken, säger Kristina Alvendal (M).

Till bloggen: www.improveme.se/kristinaalvendal

improveme.se grundades i mars 2008 och har på kort tid blivit Nordens största sajt om skönhet och hälsa. Sajten har över en kvarts miljon unika besökare i veckan och uppdateras dagligen med redaktionella artiklar. improveme.se har dessutom flera av landets största och populäraste bloggar. Av besökarna är 80 procent kvinnor, varav hälften är i åldern 35-55 år.