Årets Unga Fastighetskvinna: Dags att nominera

Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult. Bild: Castellum/Alvendal AB/Akademiska Hus.

Artikel skriven av Nicklas Tolleson och publicerad i FastighetsSverige 6 april 2022.

Nu kan du nominera din favorit till Fastighetssveriges uppskattade utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Vinnaren koras på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 8 september.

Utdrag ur artikeln:

Juryn för Årets Unga Fastighetskvinna består av stadsbyggnadsexperten Kristina Alvendal (ordf), Biljana Pehrsson, fd vd för Kungsleden och Caroline Arehult, vd för Akademiska Hus.

Kristina Alvendal har varit med i juryn sedan starten 2014.
– Det är nu nionde gången som priset delas ut. Varje år ser vi vilken betydelse en utmärkelse som denna har. Både för dem som blir nominerade och självklart för finalisterna, men också för unga kvinnor i fastighetsbranschen mer generellt. Vi människor blir peppade av att få veta att vi gör och har gjort något bra. Ännu mer peppande är att få veta att man är någons förebild. Det är också det vi i juryn letar efter: Unga kvinnor i branschen som redan gjort ett professionellt avtryck, är en god förebild och som inspirerar andra. Jag ser verkligen fram emot att få ta del av alla nomineringar och sedan efter många möten och intervjuer kora årets vinnare, säger Kristina Alvendal.

Läs gärna hela artikeln genom att klicka här.